• Els films ‘Zibila i el poder de les ratlles’ i ‘La Lur i l’Amets’ es projecten en català

  Els films  d’animació Zibilia i el poder de les ratlles  i La Lur i l’Amets, es van estrenar divendres, 7 de febrer, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Zibila i el poder de les ratlles

  La Zibila és una petita zebra adoptada per una família de cavalls. El primer dia d’escola, els seus companys se’n riuen, perquè és diferent. L’arribada del circ a la ciutat fa que la Zibila, recuperi la confiança en si mateixa i mira de guanyar el respecte dels seus companys.

  A Barcelona, el film es pot veure als cinemes Girona, Verdi i Zumzeig Cinecooperativa.

  La Lur i l’Amets

  Els bessons Lur i Amets passen el cap de setmana amb la seva àvia, que té poder màgics, i amb ella faran un viatge inoblidable, es traslladaran a diferents èpoques i hi viuran grans aventures.
  A Barcelona, el film es pot veure als cinemes Girona i Soho House Barcelona.

  Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a la Cartellera, al Facebook i al canal Twitter de Cinema en català.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Horari d’atenció:

de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous també de 16 a 20h.

 

 


Recursos lingüístics en línia