• Continuem actius

   

  Seguint les instruccions del Govern davant la pandèmia del Coronavirus Covid-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística estem treballant per aplicar les mesures oportunes per minimitzar els efectes sobre la salut de treballadors i usuaris. Per aquest motiu, es va suspendre tota l’activitat presencial del CPNL. Aquestes mesures es van iniciar el dijous 12 de març i duraran, en principi, fins el 9 de maig.

  Treballem també perquè la incidència sobre els usuaris sigui la mínima, i prendrem totes les mesures que tinguem a l’abast per poder reprendre l’activitat, tant la formativa com la resta, tan aviat com la situació ho permeti.

  Mentrestant, responem les preguntes dels usuaris, proposem recursos de llengua a les xarxes socials, treballem reprogramant l’activitat formativa per quan la situació es normalitzi i establim noves mesures.

  Més informació a www.cpnl.cat.

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia