• Malaia, canal en català per a joves i adolescents

    Tik TokYouTube o Instagram són espais d’entreteniment dels joves i adolescents catalans, però són espais on els referents en català són comptats. Per posar-hi remei, neix la plataforma Canal Malaia. El seu propòsit és que, aglutinant el contingut, el català tingui més visibilitat i trenqui les barreres dels algoritmes que premien les llengües majoritàries i deixen en un segon pla les minoritàries. 

    Creat per Juliana Canet, Bru Esteve, Clàudia Rius i Arnau Rius, Malaia vol incentivar la producció de més peces audiovisuals en català. Així ho explicaven, fa tres setmanes, en el seu primer vídeo.  

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia