• Lliurament de premis

    Divendres passat, a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona va tenir lloc el lliurament de premis de l’edició 2021 del concurs de Si l’encertes l’endevines a les persones que havien participat en el concurs i que van resultar guanyadores en el sorteig que es va fer dimecres passat, també a la Delegació del CNL. En podeu veure el vídeo aquí.

    En un acte sense públic, el president de l’Eix Comercial de Sant Andreu i la responsable de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, Pròsper Puig i Imma Bigorra, van lliurar els premis de les tres categories, consistents en vals de compra cedits per l’Eix i llibres cedits per les llibreries Dit i Fet i Abacus.

    El premi de la tercera categoria ha estat per a Agustí Guiu, de 70 anys; el de la segona categoria per a M. Rosa Carreño, de 69 anys, i el de la primera categoria per a Carla Llorens, d’11 anys, que no ha pogut assistir personalment a l’acte de lliurament. 

     

     

     

     

     

    Les 40 il·lustracions numerades, creades per alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja, han estat exposades en 80 comerços de Sant Andreu i d’altres eixos comercials de Barcelona de l’1 al 27 de juny i corresponien a les frases fetes:

     

     

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia