• Lliurament de premis

  Divendres passat, a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona va tenir lloc el lliurament de premis de l’edició 2021 del concurs de Si l’encertes l’endevines a les persones que havien participat en el concurs i que van resultar guanyadores en el sorteig que es va fer dimecres passat, també a la Delegació del CNL. En podeu veure el vídeo aquí.

  En un acte sense públic, el president de l’Eix Comercial de Sant Andreu i la responsable de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, Pròsper Puig i Imma Bigorra, van lliurar els premis de les tres categories, consistents en vals de compra cedits per l’Eix i llibres cedits per les llibreries Dit i Fet i Abacus.

  El premi de la tercera categoria ha estat per a Agustí Guiu, de 70 anys; el de la segona categoria per a M. Rosa Carreño, de 69 anys, i el de la primera categoria per a Carla Llorens, d’11 anys, que no ha pogut assistir personalment a l’acte de lliurament. 

   

   

   

   

   

  Les 40 il·lustracions numerades, creades per alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja, han estat exposades en 80 comerços de Sant Andreu i d’altres eixos comercials de Barcelona de l’1 al 27 de juny i corresponien a les frases fetes:

   

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia