• Cinema en català

  Aquest divendres, 24 de setembre, s’estrenaran les pel·lícules No odiaràs Bon dia, món!

  No odiaràs

  El doctor Simone Segre auxilia un jove que acaba de patir un accident amb el cotxe. Enmig del rescat, s’adona que el conductor té un tatuatge nazi i vacil·la sobre si l’ha de salvar. Aquest dilema li recorda les discussions amb el seu pare, jueu supervivent d’un camp de concentració, i el deure ètic li provoca un sentiment de culpa que sacseja la tranquil·la vida que duia fins aquell moment a Trieste.

  És una producció italiana protagonitzada per Alessandro Gassman i distribuïda per Reverso Films. A Barcelona es pot veure en català a:

  • Boliche Cinemes (Barcelona) VOSC
  • Cinema Maldà (Barcelona) VD i VOSC

   

  Bon dia, món!
  En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. Bon dia, món! és un passeig per la natura que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya a conèixer els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l’entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l’aventura de créixer.

  Pack Màgic distribueix la pel·lícula en una única versió doblada al català i amb subtítols també en català. Aquesta producció francesa està recomanada per a tots els públics a partir de 5 anys. A Barcelona, es pot veure a:

  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Zumzeig Cinema (Barcelona)

   

  Podeu consultar la cartellera al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia