• Quan parles fas màgia!

    Des de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, us convidem a l’exposició del Voluntariat per la llengua “Quan parles fas màgia”, que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal. A més, focalitza l’atenció en un aspecte clau: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

    Hi serem de l’1 al 22 de juny!

     

     

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia