• Visita a Sant Andreu de Palomar

  El passat dijous 29 de febrer els alumnes de Suficiència 2 de la delegació van poder conèixer amb profunditat la història del barri de Sant Andreu de Palomar de la mà de Jaume Seda, president del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias.

   

   

   

   

   

   

   

   

  La visita va ser molt interessant, ja que van poder passejar per llocs emblemàtics del barri i d’altres llocs potser no tan coneguts, però igualment ben interessants. Durant la visita es va fer una menció especial als espais, la història dels quals estava relacionada amb els fets del 1714.

  A més, Esteve Cabré, un dels últims arquitectes de la parròquia de Sant Andreu de Palomar, els va ensenyar i explicar els problemes de la cúpula de la capella, atès que ha estat un dels maldecaps de la parròquia. Cal recordar que en aquesta capella s’hi va fer la cerimònia d’enterrament de Salvador Puig Antic.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Fins a la propera sortida!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia