• El petit rusc, un altre establiment que fa créixer el programa “I tu, jugues en català?” a Sant Andreu

    El petit rusc, situada al carrer Rubén Darío, 27,  és el tercer establiment de Sant Andreu que, enguany, s’adhereix al programa “I tu, jugues en català?”  que promou el Consorci per a la Normalització Lingüística a tot Catalunya per tal de potenciar la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

    Les germanes Sandra i Ana Maria Cañones són les propietàries d’aquesta singular botiga, de només un any de vida, que ja han estat premiades en la 13a edició  dels Premis Fundació Barcelona Comerç amb el Premi EIXOSBCN 2017 al Talent Jove.

    La Sandra i l’Ana Maria Cañones, propietàries d’El petit rusc

    El petit rusc és una botiga de criança sostenible, tal com la defineixen les propietàries, ja que estan especialitzades en la primera infància, és a dir, de 0 a 6 anys i on trobareu una oferta molt variada: articles per traginar els bebès, productes d’higiene ecològics, estris per menjar i joguines de fusta, sensorials i creatives amb marques artesanals i de proximitat com “Grapat” o “Enrosca” que tenen les instruccions en català.

    A més, organitzen activitats d’experimentació, xerrades, tallers i cursos i tenen una secció per a mares emprenedores del barri que creen productes com el tió sonall fet amb agulles de fer mitja.

    No us la perdeu, ve molt de gust visitar-la!

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius