• Portes obertes a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona

    Amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu, la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona celebra el dissabte 1 de desembre una jornada de portes obertes d’11 a 14h i de 16 a 23h. Els visitants podran descobrir de primera mà com és l’edifici per dins, quina és la seva història, quina importància té i ha tingut pel districte, com treballen els artistes residents o quins són els seus espais de creació. Per conèixer-lo, hi hauran dues visites guiades (una al matí a partir de les 12 h i l’altra a la tarda a partir de les 17 h) i accés lliure als tallers i bucs d’assaig dels artistes, que explicaran els seus projectes.

    A més, s’oferirà també una visita guiada (a les 13 h) amb Joan Morey a la seva exposició del Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani “COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball” amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, i hi haurà concerts, performances i altres activitats en tota la Fàbrica.

    En paral·lel, a partir de les 18 h, i amb entrada gratuïta, tindrà lloc una nova edició de The Exploding Fest, una festa de la música i arts en moviment (dansa, poesia i visuals) amb més de 30 artistes.

    Aquí teniu informació més detallada de la jornada de portes obertes: https://bit.ly/2PJYxAw

     

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius