• L’Espai Avinyó-Llengua i Cultura ofereix una visita guiada a l’exposició “Com una mica d’aigua al palmell”, imatges d’amor i i guerra a Sèrbia, a la Fàbrica de creació de la Fabra i Coats

    Aquest dimecres 10 d’abril a les 12h es farà una visita guiada  a l’exposició “Kao malo voda na dlanu” (´Com una mica d’aigua al palmell´, en serbi) a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats.

                         Resultat d'imatges de IMATGES D’AMOR I GUERRA A SÈRBIA fabra i coats

    La visita s’emmarca dins de les activitats programades per als mesos d’abril, maig i juny per l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura, que és un dels projectes que forma el Programa BCN Interculturalitat i està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

    L’Espai Avinyó – Llengua i Cultura vol potenciar els principis de la interculturalitat fent visible i posant en valor les diferents manifestacions culturals presents a les ciutats. Ho fa mitjançant una programació trimestral d’activitats culturals, obertes a la ciutadania, que es desenvolupen en diferents formats (conferències, itineraris, cinefòrums, tallers, etc.) i que volen afavorir un espai de diàleg i de trobada, promoure reflexions sobre el que implica la diversitat cultural a tots els àmbits de la societat i repensar els reptes que suposa l’intercanvi de sabers i de coneixements entre persones procedents de diferents llocs del món. Una part de les activitats que realitzen promouen el reconeixement de la diversitat cultural a través de l’ús social de la llengua catalana i estan orientades, especialment, a l’alumnat i aprenents de català.

    Per assistir a qualsevol de les activitats de l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura és necessari inscriure’s prèviament. Les inscripcions es poden realitzar a través del web: barcelona.cat/espaiavinyo/inscripcions.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia