• A lligar caps! Comença la 4a edició del concurs de frases fetes “Si l’encertes, l’endevines”

    Aquest dissabte 13 d’abril es donarà el tret de sortida de la 4a edició del concurs “Si l’encertes, l’endevines”, organitzat per la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona gràcies a la col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu i l’Escola Superior de Disseny i Arts Llotja.

    La iniciativa, que pretén promoure l’ús del català al comerç mitjançant les frases fetes, ha aconseguit una acceptació tan bona que el CNL de Barcelona ha decidit fer-la extensiva a tots els districtes i dur-la a terme a 10 eixos comercials de la ciutat.

    A Sant Andreu, del 13 d’abril al 5 de maig, tothom que vulgui podrà anar als comerços col·laboradors que tinguin els cartells penjats i participar en el concurs. Com en les altres edicions, es tracta d’endevinar la frase feta que s’amaga darrere de cada il·lustració.

    A la butlleta de participació, que trobareu als establiments participants, al local de l’Eix Comercial  i a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, hi haurà el número de la il·lustració, el nom i l’adreça dels dos comerços que l’exposaran i el procediment de participació.

    Un cop emplenada, s’haurà de portar a un dels punts de lliurament:

    1. CNL de Barcelona, Delegació de Sant Andreu, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h; dijous, de 16 a 20 h.
    2. Eix Comercial de Sant Andreu, dimarts i dijous de 17 a 19 h.
    3. Centre Cívic Sant Andreu, de dimarts a divendres, de 9 a 14 h; de dilluns a divendres, de 16 a 22 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

    Hi ha 4 categories de participació segons les frases fetes escrites a la butlleta i per a cada categoria se sortejaran 2 premis:

    1a categoria (butlletes que encertin entre 33 i 40 frases fetes): val de l’Eix Comercial de Sant Andreu de 50 euros.  

    2a categoria (butlletes que encertin entre 25 i 32 frases fetes): menú per a dues persones al restaurant l’Antic Colmado + llibre d’Abacus Sant Andreu.

    3a categoria (butlletes que encertin entre 16 i 24 frases fetes): dues entrades per al SAT! Sant Andreu Teatre.

    4a categoria (butlletes que encertin entre 10 i 15 frases fetes): dos vals degustació al celler de cervesa artesana Llúpol + llibre Dit i Fet Llibreria.

    A més, si encerteu les 40 frases fetes, entrareu al sorteig del premi especial, dues entrades per al joc d’escapada en viu “Capità Pessoa”.

    La festa de lliurament de premis es farà el dijous 16 de maig a les 19 h, a la Fàbrica de Creació del recinte de Fabra i Coats. Reserveu-vos la data al calendari!

    Us animem a participar-hi. Les frases fetes tenen premi…  Veniu a trobar-lo!

     

     

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia