• Voluntaris i aprenents donen el tret de sortida al concurs “Si l’encertes, l’endevines”

    Ahir, dijous 11 d’abril, es va celebrar un acte de presentació de parelles lingüístiques de Voluntariat per la llengua a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

    El programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va celebrar un acte de presentació de parelles lingüístiques ahir, dijous 11 d’abril, a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, situada al recinte de la Fabra i Coats.

    Durant l’esdeveniment es va donar a conèixer el 4t concurs “Si l’encertes, l’endevines”, que comença aquest cap de setmana a les botigues de l’Eix Comercial Sant Andreu. Imma Bigorra, delegada del CNL a Sant Andreu, i Irene Mascarella, professora, van explicar el funcionament del concurs. Agnès Ros, una de les ill·lustradores de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, i veïna del barri, va animar tots els assistents a participar-hi. Per tal que en poguessin fer un petit tastet, voluntaris i aprenents van mirar d’esbrinar conjuntament les frases fetes amagades a les il·lustracions d’edicions anteriors del concurs, que es troben exposades a la delegació.

    IMG_2984.JPG

    A l’acte hi va haver un breu parlament de Felipe López-Aranguren, conseller de Cultura del Districte de Sant Andreu, que va fer un reconeixement a la importància de tenir una persona al costat que t’ajuda quan estàs aprenent català.

    A més, voluntaris i aprenents van poder escoltar la història i anècdotes de la Fabra i Coats, relatades per Pere Fernández, president de l’entitat Amics de la Fabra i Coats. A l’antic recinte fabril no només s’hi ubica la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, sinó també moltes altres entitats del barri que aprofiten aquest espai per fer xarxa. 

    Per cloure l’acte, Jordi Font, subdirector del CNL de Barcelona, va animar els assistents a parlar català al carrer i els va recordar que “la llengua és viva si les persones la fan servir”.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia