• Juguem?

    El CNL de Barcelona ha creat un joc d’escapada virtual en què són protagonistes la llengua catalana i la nostra ciutat.

    Per celebrar el Dia Internacional del Joc, el 28 de maig, us proposem aquest joc, de dificultat mitjana, apte per a adults o famílies, i que dura entre 60 i 90 minuts.

    Es titula Els diacrítics han volat i té com a objectiu ajudar el Dr. Dídac Crític, que ha perdut la seva proposta per a l’Institut d’Estudis Catalans de mantenir només 15 accents diacrítics. Els fulls en què els tenia apuntats han volat un dia de molt de vent i han quedat escampats per espais emblemàtics de la ciutat. Ara, el Dr. Dídac Crític no recorda quins diacrítics proposava mantenir i necessita trobar-los.

    Els participants hauran d’anar superant proves que els faran passar per diversos llocs emblemàtics de la ciutat i que els portaran als diacrítics perduts.

    S’hi podrà participar del 22 al 31 de maig. Per començar-hi a jugar, caldrà enviar un missatge electrònic al Dr. Dídac Crític (drdidaccritic@cpnl.cat) oferint-li ajuda per buscar els diacrítics extraviats. Immediatament després de l’enviament es rebrà un missatge amb tota la informació necessària per jugar.

    En trobareu més informació a:

    https://www.cpnl.cat/noticies/24937/la-llengua-catalana-i-la-ciutat-de-barcelona-protagonitzen-un-joc-d-escapada-virtual

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia