• Sorteig i lliurament de premis

    Aquest dimarts es van sortejar els premis de la setena edició a Sant Andreu del concurs de frases fetes “Si l’encertes, l’endevines”.

    Durant tot el mes d’abril, els comerços del barri han tingut exposades als aparadors les il·lustracions creades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja, i els concursants han intentat endevinar les frases fetes il·lustrades i completar una butlleta de paper (l’opció més triada) o una d’electrònica.

    Segons el nombre d’encerts, s’han sortejar tres premis, consistents en vals de compra cedits per l’Eix comercial, entrades per a un espectacle cedides per Sant Andreu Teatre i altres productes cedits per comerços del barri. Les categories amb més participants han estat la 3a (entre 11 i 20 frases fetes encertades) i la 1a (entre 31 i 40 frases fetes encertades) i hi ha hagut un concursant que ha encertat les 40 frases fetes.

    La Delegació de Sant Andreu del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va ser l’escenari del sorteig, que va anar a càrrec de Pròsper Puig, president de l’Eix Comercial de Sant Andreu, i Imma Bigorra, responsable de la Delegació. Podeu veure l’acte del sorteig aquí.

    Dijous es va fer el lliurament de premis als guanyadors.

    Les frases fetes il·lustrades en aquesta edició del concurs han estat les següents:

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia