Pa de nous
Ingredients:
500 g de farina blanca de rebosteria
un dau de llevat (Levital)
un polsim de canyella
350 g de llet sencera
5 cullerades d’oli de gira-sol
2 cullerades de sucre
1 cullereta de sal
50 g de nous trencades
Mesclem la llet, l’oli, el sucre, la sal i la canyella, i en un altre pot, la farina amb el dau de llevat. Incorporem la farina amb el llevat a la mescla primera.
Es pasta la massa fins que quedi una bona textura i després es deixa reposar 2 h.
Un cop ha pujat la massa hi afegim les nous trencades i tornem a barrejar-ho bé.
Per acabar, col·loquem la massa dins un recipient al forn a 170 C durant 1 h.
Ma. Jesús Garrote Sala
Intermedi 1
1 comentari
Encarna
19 nov. 12
11:33 #
La Ma Jesús ens va fer aquest pa de nous el dia de la Festa de la Tardor, un regal molt gustós que ens va agradar moltíssim.