• Èxit de particitació al C.A.T per veure el documental ‘El riu que ens porta. 25 anys de Tradicionàrius’

    El C.A.T ha obert les portes a una vuitantena d’alumnes de català dels cursos de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi per oferir-los la projecció del documental El riu que ens porta. 25 anys de Tradicionàrius dirigit per Ferran Riera.

    En la presentació tant el director del C.A.T, el senyor Jordi Fàbregas, com la responsable de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, la senyora Montserrat Freixanet, han destacat la importància de la promoció de la cultura catalana a través de la música.

    El documental repassa la història del festival Tradicionàrius i combina entrevistes a personatges destacats de la música folk dels Països Catalans amb actuacions musicals dels diferents grups que hi han format part. El treball repassa en paral·lel la història del festival i la del país amb la metàfora del riu com a element constant. En un moment del documental el cantant Roger Mas explica: “La tradició és aquell riu de cultura on tothom pot agafar aigua i on tothom pot abocar-ho la seva”.

    El col·loqui posterior ha comptat amb la presència del senyor Jordi Turtós, coguionista del documental, i el senyor Lluís Cuevas, editor del Canal 33 de l’Àrea de Culturals i Entreteniment, que juntament amb el director del C.A.T han contestat les preguntes que formulaven els alumnes que han valorat molt positivament l’experiència.

    Fins a la propera!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi