• Concurs de Sant Jordi: vota per una paraula apadrinada

    Aquest concurs és per a l’alumnat i el voluntariat dels serveis locals de català de Castelldefels, Gavà i Viladecans i es farà del 4 al 23 d’abril de 2011.
    Per participar-hi caldrà votar per una de les paraules apadrinades al concurs de l’Any Maragall que es va fer el desembre de 2010.

    Què heu de fer amb aquestes paraules?
    1/  Votar per una d’elles, la que més us agradi
    2/  Fer un conte breu (opcional), d’un màxim de 100 paraules, on aparegui de forma destacada la paraula que heu votat.  El conte  l’heu de fer arribar:
    ●    Per correu electrònic
    ●    Al Servei Local de Català que us correspongui

    Enllaç a la notícia del web del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà
    Publicarem quines han estat les paraules més votades; hi haurà premis per al seus padrins.  També es farà un sorteig de regals entre els participants d’ambdues parts del concurs i penjarem els relats guanyadors al bloc del voluntariat eramprunyanenc.

    Cada SLC es posarà en contacte amb les persones guanyadores.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL