• Visita a l’Observatori Astronòmic de Castelldefels

  El dia 14 d’abril, dijous, es farà una activitat adreçada a totes les persones inscrites com a voluntàries o aprenentes al Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà (que inclou els serveis locals de català de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans).

  Aquesta activitat consta d’una xerrada i una sessió d’observació astronòmica a l’Observatori Astronòmic de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels a càrrec de l’Alfons López Borgoñoz, president d’aquesta agrupació.

  L’hora i el lloc de la trobada serà a les 19 h al costat de la marquesina dels autobusos del carrer Santiago Rusiñol (entre c. Pintor Serrasanta i l’av. Primer de Maig), darrera de la plaça de l’Església de Castelldefels, des d’on es farà a peu el trajecte per arribar fins a l’Observatori (Camí de Cal Ganxo, s/n). L’activitat finalitzarà a les 22.30 h.  De baixada, passarem al costat de la parada del bus nocturn N14, que fa el seu recorregut pels quatre municipis esmentats.
  Inscripcions tancades per haver assolit l’aforament màxim de l’Observatori.
 1. Cati

  15 abr. 11
  11:17 #

  Bon dia,

  La visita d’ahir al vespre va anar molt rebé. Aquí teniu l’enllaç a la notícia del web del CNL Eramprunyà:

  http://www.cpnl.cat/xarxa/cnleramprunya/noticies.html?ID=5003

  Properament penjarem les fotografies que us vam fer mentre l’Alfons López ens feia la xerrada sobre astronomia.

  Gràcies per haver vingut!

  Ja sabeu que podeu deixar aquí els vostres comentaris sobre aquesta activitat.

  Salutacions,

  Cati

 2. crivera

  27 abr. 11
  12:30 #

  Hola!

  L’Agrupació Astronòmica de Castelldefels (Astrofels) ha penjat al seu bloc una notícia sobre la nostra visita a l’Observatori de Cal Ganxo. L’enllaç a la notícia és aquest:
  http://astrofels.blogspot.com/2011/04/el-dia-14-dabril-dijous-es-va-fer-una.html

  Gràcies a tothom per haver vingut, per la vostra puntualitat i gràcies especialment a l’equip d’Astrofels per haver-nos permès gaudir d’aquesta activitat.

  Salutacions,

  Cati

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL