• Reposició del programa “10 cites” a Gavà TV

  Hola a tothom,

  Us vull comentar que cada dissabte Gavà Televisió emet a les 12 h del migdia un capítol del programa 10 cites, fins al mes de juliol.

  La sèrie 10 cites ens ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la llengua, que cada vegada té més participació.  El títol de la sèrie fa referència a les 10 trobades que fa cada parella per conversar en català.

  El capítol protagonitzat per una parella gavanenca, l’Elena i la Ysabel, s’emetrà el dia 28 de maig.

  Aquí teniu l’enllaç al web de Gavà TV

  I aquí teniu alguns capítols del 10 cites

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL