• El nostre dinar nadalenc (amb fotos!)

  Hola,

  El passat dilluns, dia 12 de desembre,  vam fer un dinar nadalenc i de germanor entre parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del  CNL  Eramprunyà.  Vam gaudir plegats de la darrera activitat conjunta d’aquest any i junts vam comprovar que aquest programa, el VxL, no és només per fer trobades lingüístiques sinó que cohesiona i crea vincles solidaris.

  També ens vam fer moltes fotos, vam donar el premi als guanyadors del concurs de Nadal, vam fer la carta als Reis, els espontanis van llegir poemes i també vam brindar per les festes nadalenques i un bon Any 2012.  Gràcies a tots per la vostra assistència!  Gràcies també als que no van poder venir, sabeu que vam fer un brindis també per vosaltres!

  Enllaç a l’àlbum de fotos del dinar

  Quina foto us agrada més?

  Una abraçada

   

  ———————————————————————————–

  Hola a tothom!

  La decisió ha estat molt difícil però ja tenim restaurant guanyador: el Bar Tàndem Cafè, a la rambla Maria Casas, 96.
  Els seus propietaris, l’Àlex i el Harold, obriran expressament per a nosaltres el dilluns dia 12 de desembre.  Ens demanen, però, que triem el menú per endavant.  Al final d’aquesta notícia hi ha l’enllaç on s’ha de demanar el menú.

  Les dues persones que han proposat aquest establiment com a candidat per al nostre dinar són les que han guanyat el concurs i, per tant, el Servei Local de Català de Gavà les convida a l’àpat.

  Felicitats  als guanyadors:  JOAN CERON JOSEP MARIA ESPALLARGAS.

  I gràcies a tots els participants: us heu implicat molt en aquesta activitat i els restaurants que heu proposat estan molt rebé també; espero que hi anirem en propers dinars i celebracions.

  A reveure,
  Cati Rivera

   

 1. Victoria Escobar

  25 des. 11
  21:45 #

  Voldría per aquest any 2012, un any plé d´alegría, més pau els països, feina,salut, més solidaritat per tot arreu i sobretot més gent que es faci del Voluntariat de català. Bon any a tothom.

  Victoria Escobar.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL