• Nova col·lecció: Parlem tu i jo (materials per a les trobades lingüístiques)

  Hola,

  La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha elaborat la col·lecció Parlem tu i jo, adreçada a les persones que
  participen en el programa Voluntariat per la llengua, per facilitar el diàleg i la conversa entre les persones aprenentes i les voluntàries.

  Aquesta col·lecció disposa de dos volums publicats: Viatgem pel món i   Tens Temps? Què fem?

  El primer volum, Viatgem pel món, és un text de Josep M. Espinàs, un còmic de Giovanni Castro i propostes de lectures i activitats relacionades amb els viatges per facilitar i  enriquir el diàleg  en les trobades de les parelles lingüístiques.

  El segon volum,  Tens temps? Què fem? té com a tema central el temps lliure i s’organitza en cinc apartats amb propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

  Visiteu aquí la col·lecció  “Parlem Tu i Jo”

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL