• Què demaneu a l’any 2012? I als Reis?

  Ja s’apropen les festes nadalenques!

  Com cada any, gairebé tothom té un desig (o més) que vol que es faci realitat.  Tothom vol tenir o aconseguir alguna cosa i nosaltres no en som l’excepció!

  Amb els companys del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà se’ns ha acudit que aquestes fetes podríem aprofitar el bloc per expressar els nostres millors desitjos per a l’any 2012 i, per què no, demanar alguna coseta als Reis.

  I si algú de vosaltres té fills/nebots/néts/germanets i vol tenir la carta per donar-la a la mainada, en aquest enllaç us la podeu descarregar:

  Carta als Reis

  No deixeu de visitar l’enllaç del Web de Nadal del CPNL, hi trobareu cançons, dites, contes, etc. Tot el que us cal per celebrar el Nadal 2011.  També podreu trobar moltes idees al catàleg de joguines:

  Catàleg de jocs i joguines en català

  Ah!  Recordeu que per afegir-hi els vostres desitjos i que es vegin heu d’anar a la part esquerra d’aquesta notícia que esteu llegint, als comentaris.

  Animeu-vos a participar-hi!

  Bones Festes de part dels treballadors del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà (Serveis locals de català de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans)

 1. crivera

  05 des. 11
  16:39 #

  Benvolgut any 2012,

  Et demano que al llarg dels teus dotze mesos les parelles lingüístiques de tot arreu i també les persones que fan qualsevol mena de voluntariat continuïn tenint la satisfacció que dona aquesta dedicació; i que la resta de persones descobreixin l’alegria que es pot arribar a sentir quan es fa alguna cosa desinteressada per algú altre.
  Fes-te voluntari tu també, any nou, i ajuda’ns a aconseguir alguna de les cosetes que et demanem.
  Aquest és el meu desig, gràcies!
  ————————————————————————————-

  Benvolguts Reis d’Orient,

  A vosaltres tres, com ja teniu més experiència en rebre cartes i desitjos, us demano que sigueu equitatius la nit del repartiment dels regals, que hi ha persones que en reben desenes i d’altres que ni se n’adonen del vostre pas; ah, i que no els emboliqueu tant, si us plau, que no cal. El planeta us ho agrairà moltíssim! No cal generar més residus.

  Gràcies!

  Cati Rivera

 2. Rosa

  10 des. 11
  22:23 #

  El meu desig es que els nostres llavis, a tot arreu, puguin somriure sovint per moltes coses durant tot l’any.

  Gràcies.

  Rosa Tintoré

 3. M.CARMEN RAMOS

  12 des. 11
  17:16 #

  DESITJO UN ANY 2012 CARREGAT DE MOLT BON SENTIT DE L’HUMOR.

  M.CARMEN RAMOS

 4. Victoria Escobar

  12 des. 11
  19:48 #

  Us desitjo a tots els voluntaris i aprenents un Bon Nadal i un any 2012 remillor que l´any passat. L’estel de l’Orient ens ha portat una Bona Nova: el Messies naixerà aviat, esteu atents a la seva arribada. Els meus desitjos: Pau, Salut, Feina i un sac d´Esperança i Bones Idees per a tothom. Ho desitjo amb molt d´afecte per als professors de català també. Victoria Escobar.

 5. Teresa Moral

  12 des. 11
  21:41 #

  El meu desig és de pau, amor i felicitat per a tothom .
  Gràcies Cati per tot el que fas per nosaltres.
  Petonsssss !!!

 6. loli

  14 des. 11
  11:45 #

  Desitjo que l’any 2012 sigui per tots formidable: ple d’amics, d’amor, de somnis, de llum i de pau. Que el voluntariat per la llengua sigui com aquest any, estic molt contenta amb el vxl, la gent que la forma és fantàstica. Que l’any vinent continuï així.
  Bon Any a tothom i una abraçada!

 7. Basi

  19 des. 11
  0:10 #

  Any 2012, et demano salut i amor per a tothom i també que donis treball per a cadascú
  dels cinc milions de persones que es trobin a l’atur.
  Molts petons.
  BASI ANTA

 8. josep mª Benisanet

  19 des. 11
  12:59 #

  Desitjo que el 2012 seveixi per què tothom que tingui en doni i que el que en necessiti rebi tant d’amor, felicitat, pau i prosperitat i que cada persona tingui suficient per poder viure amb tranquilitat… que així sigui…
  Bon Nadal i Any Nou.

 9. Ángeles Martín (Sant Boi)

  19 des. 11
  15:10 #

  Desitjo que el 2012 arribi ple de coses belles, meravelloses per a tothom i que acabi d’una vegada la crisi i que hi hagi més treball. BONES FESTES A TOTHOM!

 10. Mª Carmen Balay

  19 des. 11
  19:30 #

  El meu desig per a aquest Nadal i per l’any 2012 és que totes les persones siguem conscients de les nostres capacitats i puguem aconseguir un millor món on “Viure i conviure” en harmonia, amb salut, amor i prosperitat per a tots.

 11. Juana Mari

  19 des. 11
  23:37 #

  Desitjo la sana capacitat de riure…. Una rialla per a tothom!

 12. Rosa Maria Marquès

  21 des. 11
  2:07 #

  M’agradaria molt que les persones que no tenen feina, sobre tot els joves, que en trobin una amb qualitat. Que els joves i tothom pugui satisfer els seus somnis. Crec que això és molt demanar, però com que són màgics, jo ho provo a veure què passa.
  Bones Festes a tothom.

 13. Lourdes Subirà

  21 des. 11
  10:44 #

  Benvolgut any 2012,

  El meu desig no és gens original. És el que sempre he demanat: SALUT i FEINA per a tothom. Aquest any, però, et demano que concentris els teus esforços en la FEINA. Ja sé que demano molt, però, si necessites ajuda, només ho has de dir.

  Benvingut!

 14. Eulalio Ramos

  21 des. 11
  11:27 #

  El treball és essencial per a tots. Bon Nadal

 15. Encarni Pascual

  22 des. 11
  23:06 #

  M’agradaria molt que l’any 2012 porti més pau i prosperitat a la Terra. I que les persones siguem solidàries amb la gent que pateix fam… Bones Festes i una abraçada!

 16. Maria Casas

  24 des. 11
  13:48 #

  Que l´any 2012 sigui millor i que tinguem salut i feina.
  Maria Casas

 17. Maria Cantarero

  24 des. 11
  13:52 #

  Desitjo que l´any 2012 arribi amb salut i amor per a tots i entre tots. QUe hi trobin treball aquelles persones que ho necessiten. Que el Voluntariat per la Llengua continui creixent com aquest any. Un ùltim desig: “vull ser àvia”!!!!!!
  Bones festes i Bon any per a tots i una abraçada fraternal.

 18. Maria Casas

  24 des. 11
  16:54 #

  Que l´any 2012 sigui millor, que tinguem salut i feina.
  Maria Casas

 19. Maria Cantarero

  25 des. 11
  14:01 #

  Desitjo que l´any 2012 arribi amb salut i amor per a tots y entre tots els que necessiten treball.
  Que el voluntariat per la llengua continui com aquest any.
  El meu últim desig es que vull ser “`àvia”.
  Bones festes i bony any per tots y una abraçada franternal.

 20. Mª. Carmen Escamilla

  28 des. 11
  16:25 #

  M´agradaria moooooooooooolt que l’any 2012 porti SENTIT COMÚ, que malauradament és el menys comú dels sentits i aleshores moltes coses anirien molt millor.
  També vull donar la meva gratitud a tots el que fan possible el voluntariat VxL.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL