1. Isidre Olivella Molins

  22 febr. 12
  13:48 #

  És una obra distreta amb sentit de l’humor, on devant de diferents situacions de la vida, hi ha reaccions diverses.

  El diàleg molt acurat i l’escenografia simple però entenedora.

  El treball del grup (actors, efectes, etc.) molt lograt.

 2. Jo

  24 febr. 12
  20:28 #

  Les 22 persones que vam anar-hi vam gaudir d’una hora i mitja d’històries curtes que tractaven temes del dia a dia de personatges ambientats tant en l’época de la Guerra Civil com en els nostres dies.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL