• Tertúlies itinerants per al voluntariat lingüístic eramprunyanenc

  El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà ofereix al seu voluntariat lingüístic una nova activitat.  Es tracta de fer una trobada-tertúlia mensual de voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua.
  Aquesta tertúlia serà itinerant i cada sessió mensual es farà en un dels municipis del CNL Eramprunyà:
  –    El dia 20 de març a Castelldefels
  –    El dia 11 d’abril a Gavà
  –    El dia 18 de maig a Sant Boi de Llobregat
  –    El dia 11 de juny a Viladecans (data provisional)
  Per participar en aquestes tertúlies cal ser voluntari o aprenent del Voluntariat per la llengua.
  A cada sessió es parlarà de temes d’actualitat i els assistents podran dir-hi la seva.  No caldrà preparar-se cap informació per endavant ja que l’objectiu és promoure la relació entre el voluntariat del CNL i oferir als assistents un altre àmbit d’ús del català oral en un context distés i no acadèmic. Qualsevol assistent podrà proposar algun tema per parlar i debatre.
  Properament comunicarem l’hora i lloc de trobada de cada municipi.

  Envieu aquí la vostra proposta de tema per debatre.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL