• ConcursCat (Concurs virtual de llengua i cultura catalanes obert a tothom)

  ConcursCat és un concurs virtual de llengua i cultura catalanes, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística d’Osona, obert a tothom. Els treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística hi poden participar però no poden optar als premis.

  – La participació és totalment gratuïta. No cal inscriure-s’hi.

  – Els participants s’incorporen automàticament al concurs en el moment de respondre les preguntes.

  – El concurs comença el dia 12 d’abril i acaba el dia 4 de juliol.

  Bases del concurs

  Notícia web

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL