• Sortida al cinema per veure Fènix 11.23

  Voleu venir el dilluns 19 de novembre a les 16.15 h de la tarda a veure l’últim èxit cinematogràfic català?

  Es tracta de la pel·lícula Fènix 11.23. Gaudirem d’un preu especial de 6 € per persona. La projecció és als Multicines Filmax de l’Ànec Blau, de Castelldefels. Si us animeu a assistir-hi, empleneu aquest formulari. La data límit per inscriure-s’hi és el diumenge 18 de novembre. Efectuarem el pagament de l’entrada el dia de la projecció.

  Ens trobarem el 19 de novembre a les 16 h davant les taquilles del cinema. Us deixem informació de la pel·lícula:

   

  Us hi esperem!

 1. Cati Rivera

  13 nov. 12
  16:05 #

  Perfecte!

  Animeu-vos a anar-hi…

  Cati

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL