• Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua

    Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua“Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua” és el títol de l’exposició commemorativa dels 30 anys de campanyes de promoció de l’ús del català que es podrà visitar a les Cotxeres del Palau Robert entre el 29 de novembre de 2012 i el 8 de gener de 2013, i que més endavant itinerarà per diverses ciutats del país.

    La mostra, organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comissariada per Farners Llinàs, vol narrar el procés de normalització del català dels darrers 30 anys com un exemple reeixit de superació de les dificultats fet amb treball, rigor, professionalitat i entusiasme. El fil conductor és el material gràfic i multimèdia de les grans campanyes de foment de l’ús, situades en el seu context social i històric.

    El CPNL és el protagonista de dos plafons de l’exposició, un d’institucional i un altre del Voluntariat per la llengua, que expliquen d’una manera molt gràfica i visual l’activitat que el Consorci duu a terme al territori.

    Més informació

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL