• I tu, jugues en català?, nova campanya del CNL per fomentar el consum de jocs i joguines en català

   

  Hola!

  El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà us presenta la campanya I tu, jugues en  català?, que compta amb el suport de l’escriptor Màrius Serra.

  I tu,  jugues en català? vol donar a conèixer l’oferta dels 700 jocs i joguines en  català, només un 6% del total que actualment hi ha al mercat, segons un estudi de Plataforma per la Llengua, i  fomentar-ne la venda i l’ús.

  Aquesta campanya inclou el Joc d’en Roc, un joc virtual amb el qual els nens i les nenes de totes les edats resolen reptes molt divertits i tenen la possibilitat de guanyar un lot de jocs i joguines.

  Al Joc d’en Roc hi ha itineraris de joc per a totes les edats. Trieu el vostre itinerari i participeu-hi!

  Es farà un sorteig d’un lot de jocs i joguines en català entre totes les persones que hagin completat cada itinerari. El resultat del sorteig es farà públic el dia 2 de gener i els lots es podran recollir els dies 3 i 4 de gener a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura de Barcelona (c. Avinyó, 52, 08002 Barcelona) de 9 a 14 h.

  T’animes a jugar-hi?

  Jocs en català: http://www.cpnl.cat/jocs
  Nadal: http://www.cpnl.cat/nadal

  Joc d’en Roc: http://www.cpnl.cat/jocroc

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL