• Madagascar 3: de marxa per Europa

  Bon dia!

  Madagascar 3: de marxa per Europa és la pel·lícula que es podrà veure el mes de desembre dins del XVI Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels. Es tracta de la tercera part de les animades aventures del lleó, la zebra, la girafa i l’hipopòtam. En aquesta ocasió són a Europa i han de fugir per evitar que els portin al zoo de Nova York.

  Les entrades costen 4 euros i no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

   

   

   

   

   

  Dijous 6 de desembre (16.15 h)

  Divendres 7 de desembre (16.15 h)

  Dissabte 8 de desembre (16.15 h)

  Diumenge 9 de desembre (12.15 h)


  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL