• Brave (Indomable) a Castelldefels

   

  Bo2012-2013_cinema gener matge petitan dia!

  Brave (Indomable) és la pel·lícula que es podrà veure el mes de gener dins del XVI Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels. Una jove i valenta princesa de les Terres Altes escoceses s’enfronta  a la tradició per combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges.

  Les entrades costen 4 euros i no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

  Dissabte 26 de gener (16.15 h)

  Diumenge 27 de gener (12.15 h)
  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL