• Sessió de tutoria per als voluntaris i les voluntàries de Sant Boi de LLobregat

    CartellLlargEstretEl dia 25 de gener el Servei Local de Català de Sant Boi organitza una sessió inicial de tutoria i assessorament per a la nova edició del Voluntariat per la llengua d’aquest municipi. La tutoria es farà a l’aula 1 (1r pis) de 17 a 18 h.

    La tutoria és una sessió de formació i assessorament adreçada als voluntaris i les voluntàries del SLC de Sant Boi de Llobregat, sense els aprenents; en ella s’ofereix un espai comú de trobada on parlar d’aquest programa, resoldre dubtes, fer suggeriments i on els voluntaris veterans expliquen les seves experiències als que encara no han tingut cap persona aprenenta.

    Cal que confirmeu la vostra assistència abans del 21 de gener per correu electrònic (vxl.eramprunya@cpnl.cat ) o bé per telèfon (93 652 95 85 – demaneu per Rosa Maria Picó).

    Més informació

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL