• Presentació de la primera edició del Voluntariat per la llengua de Santa Coloma de Cervelló

    CasalGentGranEl proper divendres dia 8 de febrer a les set de la tarda es farà la presentació de la primera edició del Voluntariat per la llengua de Santa Coloma de Cervelló, població vinculada al Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.  L’acte tindrà lloc a les 19 h al Casal de la Gent Gran, a la plaça de les Vinyes, s/n, d’aquest municipi.  A l’acte assistirà la regidora de Gent Gran, Eva Melús.

    Les persones que es vulguin inscriure com a voluntàries o aprenentes del VxL es poden adreçar directament a l’Ajuntament de Santa Coloma o fer-ho a través del web d’aquest programa.

    Les trobades lingüístiques es faran fins al mes de juny.

    Més informació

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL