• Teatre El Rei de la Màgia: descompte per a l’espectacle “Hem escollit”

    ElReiDeLaMàgiaHola,

    El Teatre Museu El Rei de la Màgia ofereix als participants del programa Voluntariat per la llengua i l’alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística un 25% de descompte per persona per assistir a l’obra Hem escollit.

    Aquest espectacle es representarà al Teatre Museu El Rei de la Màgia (carrer Jonqueres, 15 de Barcelona) tots els dimecres del mes de maig (dies 1, 8, 15, 22 i 29) a les vuit del vespre.

    Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla i presentant el carnet d’alumne o del Voluntariat per la llengua.

    Entreu aquí per veure l’enllaç a Hem escollit.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL