• Joan Torné, voluntari del Voluntariat per la llengua, premi Ciutat de Castelldefels 2013

    JoanTorné

    El Teatre Plaza de Castelldefels va acollir el divendres 3 de maig la desena edició dels Premis Ciutat de Castelldefels, amb què es vol reconèixer les persones o entitats ciutadanes que han contribuït a difondre «els valors de la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme o bé que presenten una trajectòria exemplar en aquests àmbits».  El premi Ciutat de Castelldefels ha estat atorgat a Joan Torné i Ahicart, veí molt vinculat a les entitats de la ciutat, pioner del Voluntariat per la llengua a Castelldefels i voluntari d’aquest municipi des de la seva primera edició. A més, ha estat també president de la Federació Catalana de Tennis, president de la Fundació 21 de Castelldefels i cofundador de l’Aula d’Extensió Sènior UPC Castelldefels.

    Aquest guardó s’afegeix al premi que el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà va atorgar a Joan Torné l’any 2011 durant la I Trobada de parelles lingüístiques del CNL en reconeixement a la seva trajectòria com a voluntari del Voluntariat per la llengua. Felicitem a Joan Torné per aquest premi tan merescut i li agraïm la tasca que ha fet i fa per la ciutat.

     

    Més informació

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL