• Una voluntària del Voluntariat per la llengua de Viladecans rep un premi de poesia

    CERTAMEN 2El passat 11 de maig la Raquel Míriam Serra i Vicente, voluntària del VxL de Viladecans, va rebre un premi de mèrit al XI Certamen de poesia catalana que convoca el Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya.

    El lliurament de premis va tenir lloc al Centre Cultural Sant Joan de Viladecans. La Raquel Serra va rebre el premi de mèrit pel seu poema Un món fràgil i feble.

    Aquesta poetessa ha fet aquest any sengles tallers de poesia inicial per a voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua de Viladecans i de Gavà:

    –  Taller de poesia a Viladecans

    –  Taller de poesia a Gavà

    Felicitem la Raquel Serra per aquest guardó i li agraïm la tasca que ha fet i fa pel voluntariat i pel món de la poesia.

    Enllaç al vídeo i a l’àlbum de fotos

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL