• Ens acompanyeu a l’assaig dels Castellers de Castelldefels?

    Bon dia,

    Dimarts vinent (28 de maig) alumnat i voluntariat del Servei Local de Català assistirem a un assaig dels Castellers de Castelldefels. Nosaltres som dels Grocs i vosaltres?

    Coneixeu el món dels castellers? Hi heu participat mai? Sabeu quins valors transmeten? Us deixem un vídeo que creiem que reflecteix perfectament l’esperit dels castellers. Què en penseu?

    Si ens hi voleu acompanyar, ens trobarem a l’esplanada que hi ha davant de la biblioteca (al costat del Casal de Cultura) el dimarts a les 19 h de la tarda. Si hi voleu anar directament, ens trobarem a les 19.20 h davant del local de l’Agrupació de Cultura Popular (avinguda Lluís Companys, 6). Durant l’assaig ens explicaran com es carrega i descarrega un castell i quin paper hi juga cadascú. A més, si voleu, ho podreu posar en pràctica.

    Hi podeu venir acompanyats. Com més serem més pinya podrem fer. 🙂 Us hi animeu?

    Pàgina web dels grocs:

    http://castellerscastelldefels.blogspot.com.es/

  1. Isabel Tejera

    24 maig 13
    14:02 #

    Faré toto el possible per anr-hi. Podré fer fotos ?

  2. lsubira

    27 maig 13
    8:32 #

    Isabel,

    Perfecte. Estic segura que ens agradarà molt. Hi vindran, també, molts alumnes que no coneixen encara la tradició dels castells. Suposo que podràs fer fotos sense problemes. 🙂

    Fins demà,

    Lourdes

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL