• Fill de Caín a Castelldefels

    Bon dia,

    Divendres 31 de maig, s’estrenarà la pel·lícula Fill de Caín en català a Cinemes Filmax de Castelldefels (l’Ànec Blau)

    Es tracta d’un thriller basat en el best-seller Querido Caín d’Ignacio García-Valiño i protagonitzat per José Coronado i Maria Molins. El Nico és un adolescent de caràcter peculiar, intel•ligència excepcional i una única obsessió: els escacs. El Carlos i la Coral, preocupats per l’estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán. A través de la teràpia i de l’afició comuna als escacs, Julio s’endinsarà en l’inquietant món de Nico i en la tensa i complexa relació que manté amb el seu pare. Descobrir la veritable raó d’aquesta hostilitat serà l’única opció per evitar que l’essència del mal acabi dominant les seves vides.

    Recordeu que amb el carnet del VxL gaudiu de preu reduït de dilluns a dijous en l’entrada de Cinemes Filmax de Castelldefels. Si voleu més informació de la pel·lícula, podeu consultar aquesta pàgina web:

    Fill de Caín

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL