• Parelles lingüístiques d’estiu

    Mou-teEnCatalàAquest estiu 52 parelles lingüístiques del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà han decidit continuar fent les trobades en aquest CNL del Baix Llobregat.

    Tot i que les presents edicions del programa Voluntariat per la llengua van finalitzar oficialment el passat mes de juny, cinquanta-dues parelles, de les cent vint que s’havien format, han decidit fer deu trobades més durant aquests mesos d’estiu als serveis locals de català de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.
    El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones voluntàries i aprenentes per fer un mínim de 10 trobades per parlar en català, una hora setmanal. Les persones que un cop acabades les 10 sessions volen continuar fent les trobades poden fer-ho, només cal que ho comuniquin al Servei Local de Català (SLC) i manifestin si volen continuar amb la mateixa parella lingüística o amb una de nova.
    Per inscriure’s com a persona voluntària o aprenenta cal trucar al SLC, anar-hi personalment o fer-ho a la pàgina  web www.vxl.cat .
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL