• Setmana del Llibre en Català

  SetmanaLlibreHola!

  Entre la pausa estiuenca i l’inici d’una nova edició del Voluntariat per la llengua podeu gaudir de la Setmana del Llibre en Català, a Barcelona, del 6 al 15 de setembre.

  El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà hi serà present amb voluntaris i aprenents de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans fent un tastet de parelles lingüístiques el divendres dia 13 de setembre de 18 a 19 h a l’avinguda de la Catedral, de Barcelona. Serà una bona oportunitat per donar a conèixer el Voluntariat per la llengua als milers de persones que visitaran la Setmana del Llibre en Català.

  La nostra col·laboració consisteix en:

  1. Tast de parelles lingüístiques: (13 de setembre de 18 a 19 h) Hi podeu participar com a espectadors; si preferiu fer-ho de manera activa, cal que sigueu aprenents en actiu del VxL. Fareu de parella lingüística durant 20 minuts amb persones voluntàries que visitin la Setmana del Llibre. Els aprenents en actiu que s’inscriguin al tast poden venir sols o amb la seva parella lingüística. Podreu explicar la vostra  experiència en el Voluntariat per la llengua.

  2. Activitats de Llengua i cultura: (mateix horari) Dos tertulians del club de lectura dels cursos de català del Servei Local de Viladecans ens faran una lectura dramatitzada: Auxi Rodríguez i Marcelo Arnáiz: “Si m’estimessis…”, de Dones, d’Isabel-Clara Simó.

  Setmana del Llibre en Català

  Animeu-vos a participar-hi!  I després, entreu en aquesta notícia i comenteu la vostra experiència a la Setmana.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL