• Ens acompanyeu a l’assaig dels Bastoners?

  Bon dia,

  Dimecres vinent (27 de novembre) alumnat i voluntariat del Servei Local de Català assistirem a un assaig dels Bastoners de Castelldefels.

  Coneixeu el món dels bastoners? Hi heu participat mai? Us deixem un vídeo de la trobada dels Bastoners de Castelldefels durant els actes de celebració dels 30 anys de l’Agrupació de Cultura Pouplar. Esperem que us agradi.

  Si ens hi voleu acompanyar, ens trobarem a l’esplanada que hi ha davant de la biblioteca (al costat del Casal de Cultura) el dimecres a les 19.30 h de la tarda. Si hi voleu anar directament, ens trobarem a les 19.50 h davant del local de l’Agrupació de Cultura Popular (avinguda Lluís Companys, 6). Durant l’assaig ens explicaran en què consisteix el ball de bastons. A més, si voleu, ho podreu posar en pràctica.

  Hi podeu venir acompanyats. Us hi animeu?

  Pàgina web de l’Agrupació

  Canal Youtube de l’Agrupació

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL