• El Voluntariat per la llengua celebra els 10 anys

  pastísAl voltant de quatre-centes persones d’arreu de Catalunya es van aplegar el dia 21 de novembre a la Fàbrica Moritz de Barcelona per celebrar els 10 anys del Voluntariat per la llengua. La celebració, precedida per una sessió fotogràfica, va ser amenitzada pels Always Drinking Band, que van engrescar els assistents amb la seva música. Conduït per Toni Puntí, l’acte va comptar amb el testimoniatge de diverses parelles lingüístiques, una actuació còmica a càrrec del grup De Mortimers, la presentació del nou portal vxl.cat i un emotiu audiovisual. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, acompanyat per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va tancar la commemoració amb un parlament que va destacar el valor humà del Voluntariat per la llengua i la seva vigència com a programa de país, fonamental per a la integració de persones nouvingudes. Finalment, els assistents van compartir un pastís d’aniversari de xocolata, obra del xef de la Fàbrica Moritz.

  Entre els assistents a l’acte hi havia parelles lingüístiques dels 22 centres de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística i d’altres procedents d’entitats d’arreu del país. També s’hi van congregar dinamitzadors del programa, regidors i membres dels consells de centre i persones vinculades a les entitats i establiments que hi col·laboren. Així mateix hi va ser present una representant de la Província Autònoma de Bolzano-Alto Adige, Itàlia, que impulsa el programa Voluntariat per les llengües a Bolzano.
  El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà hi va ser representat per voluntaris i aprenents dels seus quatre serveis locals de català (Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans) i va comptar amb la participació especial de Joan Torné, el primer voluntari del CNL que es va inscriure al Voluntariat per la llengua i que fa les trobades lingüístiques des de la primera edició a Castelldefels.
  Aquí teniu un parell d’enllaços:
  I recordeu: podeu deixar aquí els vostres comentaris. Aquest és el vostre blog.  Gràcies per la vostra col·laboració!
 1. Victoria

  09 des. 13
  11:25 #

  Hola, M’ agradat la festa i vull veure les fots d’ aquest dia, la qual m’ agradaria, gràcies victoria Escobar.

 2. crivera

  09 des. 13
  11:48 #

  Hola, Victoria.

  L’enllaç a les fotos i al vídeo els tenim en aquesta mateixa notícia. Has de fer clic als enllaços 1 i 2.
  Cati

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL