• Pirates a Castelldefels

  piratesEl proper diumenge 27 d’abril al Teatre Plaza es podrà veure el musical Pirates a Castelldefels. Maria Josep Udina, voluntària del Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, n’és la lletrista. La música és de Pep Solé.

  Aquest musical, que parteix d’un conte escrit l’any 2006 per Pep Solé i M. Josep Udina, serà estrenat per la Coral Ventijol amb motiu del seu 30è aniversari. Hi participen, a més de la Coral Ventijol, nens i nenes de diferents escoles de Castelldefels, de l’IES J.L. Sert i la Coral Els Follets de Ripoll. Hi haurà acompanyament instrumental i, entre cantaires i actors, hi participaran més de cent persones.

  Si no hi podeu assistir aquest diumenge, tindreu una segona oportunitat l’11 de maig a les 17.30 h.

  Pirates a Castelldefels
  27 d’abril i 11 de maig a les 17.30 h
  Teatre Plaza
  Entrades: 4 euros

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL