• Els barrufets 2 inauguren el XVII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  cartell jpg maig
  El mes de maig arrenca el Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels amb la projecció de la pel·lícula Els barrufets 2 als Yelmo Cines Castelldefels, del centre comercial l’Ànec Blau.

  El malvat Gargamel, amb la intenció de controlar la totpoderosa i màgica essència barrufeta, crea els Dolentots, una parella de criatures trapelles totalment inspirades en els barrufets.

  Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el Marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Films i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. En aquesta edició, les projeccions tindran lloc els mesos de maig i juny. L’entrada tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Us hi animeu?

  Els barrufets 2

  dissabte 10 de maig (16 h) i diumenge 11 (12 h)

  Yelmo Cines, de l’Ànec Blau

  preu: 4 euros

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL