• Paco Candel a Llegir per parlar, llegir per aprendre

    PacoCandel.caixetaLlegir per parlar, llegir per aprendre és un material editat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la finalitat de reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura.

    El material consta d’una guia didàctica i 20 fulls que proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de tipologia diversa.

    El full número 12 està dedicat a Paco Candel i proposa la lectura d’un fragment del llibre  “Els altres catalans” , publicada ara fa 50 anys i objecte d’un cicle d’actes per celebrar-ho.
    Us convidem a llegir el llibre i a participar en els actes de celebració.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL