• Diàlegs absurds a càrrec del taller de teatre Pocavergonya

  foto taller teatre

  El proper 23 de maig el grup de teatre en català “Pocavergonya” presentarà Diàlegs absurds. L’espectacle, d’entrada gratuïta i obert a tota la població, es podrà veure a la Sala Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels a les 18 h de la tarda.

  L’objectiu del taller, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels amb la col·laboració de la Biblioteca Central, és que els participants practiquin el català en un ambient lúdic i distès alhora que treballen la comprensió lectora i la lectura en veu alta.

  Diàlegs absurds

  Divendres 23 de maig (18 h)

  Biblioteca Central (Sala Ramon Fernàndez Jurado)

  C. Bisbe Urquinaona, 19-21

  Us hi esperem!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL