• Visita guiada a les Termes Romanes i joc de pistes al nou Museu de Sant Boi

  Foto de grup75 persones, entre voluntariat del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, alumnat del Servei Local de Català de Sant Boi i associats de Cultura Viva Santboiana, Càritas i PMT Gent Gran i Creu Roja, van assistir a les dues visites guiades a les Termes Romanes de Sant Boi de Llobregat i van fer el joc de pistes pel Museu.

  Divendres 16 de maig el SLC de Sant Boi de Llobregat va organitzar dues  visites  guiades (matí i tarda) a les Termes Romanes de Sant Boi de Llobregat i un joc de pistes pel Museu.

  Hi van assistir 75 persones que van gaudir de les explicacions del tècnic de Difusió i Serveis Pedagògics del Museu de Sant Boi, Joanjo Esteban, i de la visita lliure i el joc de pistes pel nou Museu.

  Agraïm l’interès i l’atenció de totes les persones assistents.

  Galeria de fotos de la visita

  Respostes del joc de pistes

  Notícia al web del CNL Eramprunyà

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL