• Ja tenim finalistes del concurs ‘300 fets de llengua’

  finalistes300fetsEl Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà ha difós, durant el mes de maig, el concurs 300 fets de llengua entre l’alumnat dels cursos i les parelles lingüístiques que participen en el Voluntariat per la llengua d’aquest Centre.

  Voluntariat i alumnat han anat responent els diferents reptes verbals per intentar passar a la gran final del concurs que tindrà lloc el dia 13 de juny a Barcelona i que serà conduït per l’escriptor i enigmista Màrius Serra i el dissenyador de jocs Oriol Comas, ambdós creadors del joc.

  Els finalistes han estat:

  • Joan Cerón Molina, voluntari del Voluntariat per la llengua
  • César Parra Tejero,  voluntari del Voluntariat per la llengua
  • Joaquim Heredia Navarrete, alumne de Suficiència 3
  • Gemma Lorda Carreño, alumna de Suficiència 3

  Els 300 fets de llengua estan impresos en uns naips, a la part superior dels quals hi ha l’explicació d’un fet (històric, lingüístic, social o polític) i, a sota, un repte verbal. Entre els reptes que les parelles han hagut de superar hi havia:  allargassar paraules, definir sigles, triplicar el significat d’un mot, buscar rimes, intentar endevinar una paraula fent mímica, etc.

  A banda d’aquest concurs, el Departament de Cultura divulga també aquests 300 fets de llengua a través d’un joc de taula, d’un relat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació i de l’edició d’un vídeo i d’un llibre.

  Desitgem molta sort als quatre finalistes del nostre Centre.

  Notícia al web de la Generalitat

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL