• 3 d’octubre: Viquimarató

    Imatge d'enllaç permanent incrustada

    La Viquimarató nit digital és una activitat organitzada anualment per Amical Wikimedia i la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya, on diversos voluntaris realitzen una Viquimarató amb l’objectiu d’ampliar amb referències fiables els articles sobre la llengua catalana a la Viquipèdia. Al mateix temps, la Viquimarató serveix d’introducció a la Viquipèdia per aquells assistents que encara no estiguin familiaritzats amb el seu funcionament.

    A Barcelona es farà al Centre de documentació de la DGPL (Portal de Santa Madrona 6-8). Teniu més informació al web del Gencat.

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL