• Nova activitat: El llibre del mes

  En aquesta nova activitat que hem preparat, nosaltres us recomanarem un parell de llibres cada mes i vosaltres també tindreu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.

  Us animem a participar-hi!

  Els llibres del mes d’octubre: Tots els contes i Històries poc corrents, de Pere Calders

  Els llibres del mes d'octubre: Tots els contes i Històries poc corrents, de Pere Calders

  Pere Calders

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  Tots els contes 

  Autor: Pere Calders

  Es tracta d’un recopilatori de tots els contes d’aquest escriptor català en el centenari del seu naixement.

  Els contes són obres mestres del gènere fantàstic, en què el capteniment natural i quotidià dels personatges davant la irrupció de l’insòlit o inexplicable posa en qüestió la frontera entre el real i l’absurd, i la desplaça a les convencions de la nostra percepció del món. Portadors d’un humor desencantat singularíssim i amable, amb el deixant particular d’ironia i de tendresa que Calders va convertir en marca de fàbrica, aquests contes el situen entre els grans creadors universals del gènere.

  Històries poc corrents (llibre de lectura fàcil)

  Autor: Pere Calders

  Selecció de deu contes de Pere Calders adaptats a lectura fàcil. Els contes que explica són divertits i sorprenents: amb poques línies, de vegades amb cinc o sis, és capaç d’explicar una història plena d’imaginació i d’humor.

  Els podeu demanar a les biblioteques.

  1. RECOMANA UN LLIBRE
  2. FÒRUM SOBRE LLIBRES: Què llegeixes?

  SLC de Sant Boi de Llobregat

  Enllaços relacionats
  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL