• Col·lecció “Parlem tu i jo”

  La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha elaborat la col·lecció Parlem tu i jo, adreçada a les persones que participen al Voluntariat per la llengua.
  Col·lecció <em>Parlem tu i jo</em>

  Per facilitar el diàleg i la conversa entre les persones aprenentes i les voluntàries

  Aquesta col·lecció disposa de quatre volums publicats:El primer volum, Viatgem pel món, és un text de Josep M. Espinàs, un còmic de Giovanni Castro i propostes de lectures i activitats relacionades amb els viatges per facilitar i  enriquir el diàleg  en les trobades de les parelles lingüístiques.El segon volum, Tens temps? Què fem? té com a tema central el temps lliure i s’organitza en cinc apartats amb propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.El tercer volum, Ens entaulem? se centra en el menjar i el beure. Conté un text de Ramon Solsona, un còmic de David Parcerisa i diverses propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

  El quart volum, Anem a casa? ens proposa llegir i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb les cases on vivim. Conté la narració de Rafael Vallbona Les cases perdudes i el còmic La recerca, de Mercè Godàs.

  Enllaços relacionats

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL